Wednesday Thursday Friday

Wednesday 19th October

09.00-11.00

Registration with coffee and Networking time

11.00-11.30

Welcome address: Holden, Fealy, Minister of Agriculture / Cotter (Bord Bia) (30 mins)

11.30-12.00

Policy Keynote: Origin Green: LCA in action in Ireland / Brennan (30 mins)

12.00-12.30

Industry Keynote: Nestles Experience of knowledge transfer / Schenker (30 mins)

12.30-13.00

Scientific Keynotye: UNEP Sustainable Food Systems report / Ingram (30 mins)

13.00-14.30

Lunch (Posters and Workshops) (90 mins)

14.30-15.00

Industry Keynote: Implementing Sustainable Agriculture – a role for gamification? / Frank (30 mins)

15.00-15.30

Industry Keynote: Unlocking the Value of Metrics / Aoustin (30 mins)

15.30-16.00

Poster and Coffee (30 mins)

 16.00-18.00

1. Water and Eutrophication

2. Dairy production

3. Crops and fruits

4. Methods and data

Oral Presentations

18.00-18.45

Poster Session (45 mins)

18.45-20.30

Welcome Reception (90 mins)