Wednesday Thursday Friday

Thursday 20th October

08.00-09.00

Registration/Networking time

09.00-09.30

Scientific Keynote: Social LCA / Benoit (30 mins)

09.30-10.00

Scientific Keynote: Diet and Nutrition / Jolliet (30 mins)

10.00-10.30

Posters and Coffee Break (30 mins)

10.30-12.30

5. Soil, Carbon and pesticides

6. Beef production

7. Diet and Nutrition

8. Performance, design and
labelling

Oral Presentations

12.30-14.00

Lunch
(Posters and Workshops) (90 mins)

14.00-14.30

Scientific Keynote: Soil
Functions / Eady (30 mins)

14.30-15.00

Commercial Keynote:
Deforestation: no more excuses / Humbert (30 mins)

15.00-15.30

Posters and Coffee Break (30 mins)

15.30-20.00

9. Biodiversity

10. Seafood and Aquaculture

11. Waste and bi/co-products

12. Case studies: products

Oral Presentations

20.00-11.00

Conference dinner
(Mansion House, City Centre)( 3 hours)